Skip to main content

Hogwarts Legacy: Foal of the Dead uitgelegd - Thestral vangen en Breeding Pen zetten

Deek wil een fokprogramma opzetten.

Foal of the Dead in Hogwarts Legacy is de naam van een side quest die je krijgt van Deek.

Je ontgrendelt Foal of the Dead na het voltooien van "Charles Rockwood's Trial". Ook moet je minstens level 17 bereikt hebben. Als je aan die twee voorwaarden voldoet, dan kan je met Deek praten in de Room of Requirement en deze quest starten.

Red een Thestral man en vrouw

Onze lieve huiself is geïnteresseerd in een breeding pen (kweekverblijf) voor de Room of Requirement. Deze moet natuurlijk bevolkt worden, en dus moeten we een paar Thestrals vangen. Ook hebben we een nieuwe spreuk nodig, maar laten we beginnen bij het begin.

De zoektocht naar Thestrals brengt ons naar het verre noorden. Deze plek ligt nog een stukje boven het Nord Ford Bog. De toren van San Bakar is hier ook niet ver weg van.

Thestrals zijn sierlijke wezen en genieten van hun dagen in dit gebied. Er lopen zowel mannetjes als vrouwtjes rond. Je kan ze herkennen aan de symbolen boven hun hoofd (Mars-symbool voor mannetjes, Venus-symbool voor vrouwtjes):

Gebruik Disillusionment om ze te besluipen, en vervolgens Levioso zodat hij niet wegloopt. Haal vervolgens je nab-sack boven om ze te vangen.

Hier hebben we een Thestral mannetje.

Koop een spreuk voor een breeding pen

Nu je de twee Thestrals gevangen hebt, ga je naar Hogsmeade waar je de winkel Tomes and Scrolls hebt. Koop bij Thomas Brown het item "Breeding Pen Spellcraft" voor 1000 Gold.

Bij Thomas Brown kunnen we de juiste spell kopen.

Hiermee ben je volledig voorbereid en kan je terug naar Deek in de Room of Requirement voor de volgende stap.

Een breeding pen oproepen en gebruiken

Na een kort gesprek met Deek wordt de Room of Requirement uitgebreid en kunnen we door een nieuw portaal:

Stap hierdoor en we komen in een volledig nieuw gebied. Gebruik de Conjuring Spel om een Breeding Pen te zetten:

Zolang de timer loopt kunnen we andere dingen gaan doen.

Voor het fokken van Thestrals moet je op de Breeding Pen klikken en de gavangen Thestrals loslaten om het proces te beginnen.

Het verblijft wordt automatisch ingevuld en er start een timer van 30 minuten. Daarna is het fokken gedaan en kunnen we de resultaten bekijken.

Verzorging en voeding van het Thestral veulen

Nog één keer knuffelen en de klus is geklaard.

Als het Thestral veulen gearriveerd is, kan je nogmaals naar de Breeding Pen om het veulen te borstelen en eten te geven.

Verzamel het Thestral hair en praat nog een keer met Deek om deze quest af te sluiten.


Read this next