Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hogwarts Legacy: Flying off the Shelves - Vind alle vliegende boeken voor Cressida

Voor Cressida Blume moeten we in de Library op zoek naar vliegende boeken.

Flying off the Shelves in Hogwarts Legacy is de naam van een side quest die zich afspeelt op Hogwarts.

Deze side quest wordt beschikbaar na het voltooien van "Defence Against the Dark Arts Class" en "Charms Class". Daarna kan je in de Central hall van Hogwarts gaan praten met Cressida Blume. Je vindt haar niet ver van de Floo Flame. Ze is erg van streek en als je haar vraagt waarom dat zo is, vertelt ze je over haar problemen met Madam Scribner.

Verzamel Cressida's vliegende boeken in de Library

Spreek Cressida aan om met de opdracht te beginnen.

We moeten nu vijf vliegende boeken uit de Library verzamelen (waaronder haar dagboek). De library is gemakkelijk te bereiken via de Central Hall.

Als je in de Library staat, kijk dan omhoog en je ziet waarschijnlijk meteen al twee van de vliegende boeken. De derde is een Field Guide Page en telt niet mee voor de missie):

Twee van Cressida's boeken en een Field Guide Page.

Gebruik Accio om ze te grijpen en veilig in je inventaris op te bergen. Je kunt ze allemaal van hier beneden bereiken en zijn dus vrij gemakkelijk, in tegenstelling tot de overige drie boeken van Cressida.

Ga vervolgens de wenteltrap linksachteraan op en volg de gang naar het zuidoosten. Hier vliegt het volgende vliegende boek van Cressida:

Blijf boven en ga naar de overkant waar Sophronia Franklin staat (die je nog kent uit "The Hall of Herodiana" en "Professor Weasley's Assignment").

In de aangrenzende gang zweeft Cressida's vierde boek tussen de boekenplanken:

Het vijfde en laatste boek (en tevens haar dagboek) fladdert rond in het onderste gedeelte. Wacht naast het House Cabinet in de gang met de Floo Flames en haal het uit de lucht met Accio:

Praat met Cressida

Nadat je alle vliegende boeken veilig hebt opgeborgen, keer je terug naar Cressida in de Central Hall. Opdracht volbracht! Je kan eventueel nog om een extra beloning vragen, maar deze side quest is hoe dan ook voltooid.


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hogwarts Legacy

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties