Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hogwarts Legacy: Eye Chests openen uitgelegd

In de gaten houden.

De Eye Chests in Hogwarts Legacy zijn de schatkisten die een enorm oog hebben. Ze bevatten veel gold maar ze maken je het niet gemakkelijk om ze te openen. Van zodra je deze Eye Chests nadert, beginnen ze wild in het rond te bewegen en laten ze je niet dichterbij komen.

Maar hoe groter de inspanning, hoe groter de beloning. In deze gids leren we je hoe je deze Eye Chests opent en hoe je de waardevolle inhoud ervan in eigen handen krijgt.


Hoe herken je de Eye Chests in Hogwarts Legacy

Eye chests zijn moeilijk te missen, want ze zien er best opvallend uit. Ze zien niet alleen groot en mooi versierd, ze hebben ook een enorm groot oog in het midden van hun deksel.

De Eye Chests in Hogwarts legacy vertrouwen je duidelijk niet.

Dit oog volgt elke beweging die je maakt zodra ze je zien. Onder het oog zie je het symbool van Disillusionment staan.

Als je te dicht bij een Eye Chest stapt, sluit het oog, begint hij wild te bewegen en wil hij niet meer open gaan.

Hoe open je Eye Chests

Het symbool onder hun oog is al een hint want je kunt de Disillusionment spreuk gebruiken om de Eye Chests om de tuin te leiden. Ze kunnen zich enkel verdedigen als ze je zien, dus maak jezelf onzichtbaar.

Als de Eye Chest je al gezien heeft, is de Disillusionment spreuk nutteloos. Gebruik deze dus enkel als je volledig uit het zicht van de Eye Chest bent.

Je leert de Disillusionment spreuk in de quest Secrets of the Restricted Section.

Het is belangrijk dat je jezelf onzichtbaar maakt voordat de Eye Chest je gezien heeft. Zo zal de kist niets vermoeden en gewoon stil blijven staan.

Open de kist hierna zoals eender andere kist en je krijgt maar liefst 500 gold. Dat is pas gemakkelijk geld verdiend! Lees onze gids over snel gold verdienen voor meer tips!

Als de Eye Chests eenmaal geopend zijn, kijken ze bijna een beetje verbaasd. Ze steken hun armpjes geschrokken omhoog.

Opmerking: in principe kan je in plaats van Disillusionment ook een Invisibility Potion gebruiken als je deze spreuk nog niet geleerd hebt. De spreuk is echter een betere keuze want Potions kosten geld.


Read this next