Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hogwarts Legacy: Dark Arts Battle Arena locatie vinden, North Fog Bog en Feldcroft

Met de Battle Arenas kan je vliegensvlug XP verzamelen. Er zijn er in totaal drie te vinden.

De Battle Arenas in Hogwarts Legacy zijn locaties waar je tegen allerlei soorten vijanden kunt vechten.

Er zijn in totaal drie Battle Arena's te vinden in de spelwereld. Eén daarvan is exclusief voor de Dark Arts DLC), maar om de "Rise to the Challenges" Trophy of Achievement te krijgen hoef je enkel de twee gewone Battle Arena's te vinden en overwinnen. In deze gids tonen we je de Battle Arena locaties en wat je moet doen om ze te voltooien.

Battle Arena ingang openen in Hogwarts Legacy

Als je voor het eerst bij een Battle Arena arriveert, zie je een standbeeld zoals hieronder afgebeeld. Op eerste zicht is er niet veel bijzonders aan:

Dit standbeeld opent de ingang naar de Battle Arena pas als je 20 vazen in de omgeving gebroken hebt. Voor de Dark Arts Battle Arena zijn dit er maar 10. Vazen breek je eenvoudig met de normale Basic Cast. De side quest "E-Vase-Ive Manoeuvre" in Irondale bereidt je voor hoe dit werkt en leidt je ook naar de eerste Battle Arena.

Je kan alle vazen gemakkelijk zien door Revelio te gebruiken. Vernietig ze allemaal, en je kan de Battle Arena in om te beginnen vechten.

De vazen staan in de buurt en zijn niet erg goed verborgen.

In de Battle Arena moet je stand houden tegen verschillende 'waves' aan vijanden. Elke opeenvolgende wave is tegen steeds meer of sterkere vijanden. De Battle Arena's zijn dan ook een uitstekende manier om snel XP te krijgen. Als de vijanden te sterk zijn, houdt ook niets je tegen om in de opties de moeilijkheidsgraad tijdelijk te verlagen.


North Ford Bog Battle Arena

De eerste van de twee normale Battle Arenas bevindt zich in het oosten van North Ford Bog. Je kunt de Battle Arena in gaan op deze locatie op de kaart, ten noordoosten van de 'North Ford Bog Foo Flame (East)':

 1. Wave: Spiders, Poachers
 2. Wave: Ashwinder, Inferi
 3. Wave: Ashwinder en varianten
 4. Wave: Grote en kleine Spiders
 5. Wave: Acromantula, Ashwinder, Inferi

Feldcroft Battle Arena

De tweede van de normale Battle Arenas ligt in het zuidoosten van Feldcroft. Je kunt deze betreden vanop deze locatie op de kaart (de 'E-Vase-Ive Manoeuvre' side quest brengt je ook naar deze) Battle Arena:

 1. Golf: Armoured Troll
 2. Golf: Dark Mongrel
 3. Golf: Poacher Rangers, Thornback Spiders, Dugbogs
 4. Golf: Fighter Troll, Spiders, Dark Mongrels
 5. Golf: Armoured Trolls, Ranrok Loyalists

Dark Arts Battle Arena

De Dark Arts Battle Arena is enkel beschikbaar als je de Dark Arts DLC gekocht hebt. Hij bevindt zich in het Forbidden Forest tussen de Jackdaw's Tomb Floo Flame en de Collector's Lair op deze locatie:

Wat de Dark Arts Battle Arena zo bijzonder en fijn maakt is dat je hier de drie Unforgiveable Curses kunt gebruiken, zelfs als je ze nog niet geleerd hebt. Ze verdwijnen dan ook weer wanneer je de Dark Arts Battle Arena verlaat.

 1. Wave: Ashwinder
 2. Wave: Ranrok Loyalist
 3. Wave: Ashwinder, Ranrok Loyalist
 4. Wave: Mountain Trolls
 5. Wave: Ashwinder, Ranrok Loyalists, Armoured Troll

Dat zijn alle Battle Arena's in Hogwarts Legacy. Om de Trophy/Achievement te krijgen, moet je in de twee eerste Battle Arena's minstens één wave overleven.


Read this next