Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hogwarts Legacy: alle Assignments van Professors uitgelegd

Tijd om je huiswerk te maken.

De Assignments in Hogwarts Legacy zijn een soort side quests waarbij je meestal nieuwe spells leert.

Dat betekent ook dat de meeste van deze Assignments (wat Engels is voor huiswerk) niet optioneel zijn maar eigenlijk verplicht zijn. De spreuken die je ermee leert heb je nodig in sommige side quests en zelfs verhaalmissies. Op het eerste zicht lijken ze extraatjes maar vroeg of laat kom je er toch mee in aanraking.

Deze gids gaat over de Assignments in Hogwarts Legacy: hoe je ze start, welke leraar erachter zit en hoe je de opdrachten voltooit.


Alle Hogwart's Legacy Assignments


Algemene tips voor de Assignments

Niemand vindt het leuk om huiswerk te maken maar in Hogwarts Legacy krijg je er tenminste wel leuke beloningen voor terug.

Een overzicht van alle Assignments die je moet doen vind je in het menu:

In dit tabblad vind je een overzicht van alle actieve Assignments.

Bij elke Assignment die je krijgt van een professor, word je aan het einde beloond met een nieuwe spreuk. Vroeg of laat zal je deze spreuken ook nodig hebben om verder te gaan in het verhaal.

Voor een latere main quest "The Helmet of Urtkot" moet je bijvoorbeeld level 12 zijn, maar ook de spreuk "Depulso" kennen die je krijgt van Professor Sharp. Je kunt er dus niet omheen om de opdrachten van alle professors uit te voeren.

Kijk goed naar de main quests om te zien of je aan bepaalde eisen moet voldoen voordat je eraan kunt beginnen. Meestal zijn dit spreuken die je vrijspeelt met Assignments.

Gelukkig gaat het in veel gevallen wel over dingen die je tussendoor kunt doen: hier een item verzamelen, daar een Mandrake gebruiken tegen vijanden, dan weer een Potion testen,...

Als je alle gameplay systemen gebruikt zodra ze beschikbaar worden, zal je geen probleem hebben om deze Assignments uit te voeren. Moest je toch ergens moeite mee hebben, raadpleeg het overzicht hierboven dan en spring naar het punt waar je vastzit.


Read this next