Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hogwarts Legacy: A Demanding Delivery uitgelegd

Voor Pippin uit Hogsmeade moeten we een levering doen naar Fatimah Lawang.

A Demanding Delivery in Hogwarts Legacy is de naam van een side quest die je krijgt van Parry Pippin.

Om deze side quest te krijgen moet je de main quest "Flying Class" voltooid hebben. Kort daarna neemt Parry Pippin via Owl Post contact op met je en vraag bij hulp bij het bezorgen van iets. Een simpele fetch quest? Nou, we zullen zien.

Praat met Parry Pippin

We kennen Pippin al van de main quest "Welcome to Hogsmeade". Ga terug naar zijn winkel en praat met hem over wat er moet gebeuren.

We moeten naar Keenbridge, dat ten zuiden van Hogwarts ligt. De bestelling zijn Invisibility Potions en de klant is Fatimah Lawang.

Breng Fatimah Lawang 3 Invisibility Potions

Pippin geeft ons vier Potions in plaats van de gevraagde drie, maar we zullen die vierde zelf nodig hebben. Ga naar Keenbredige, dat in het verre zuiden ligt:

Keenbridge ligt een flink stuk ten zuiden van Hogwarts.

Als je de side quest "Flight Test" nog niet gedaan hebt, is het slim om deze eerst te doen. In die quest krijg je namelijk je eerste eigen bezem en kan je vliegen naar deze verafgelegen locatie. Dat bespaart je een boel tijd.

Als je nog geen broom hebt om te vliegen, begin je best in Lower Hogsfield en lopen we erheen.

Lawang is een handelaar met een kraampje langs de weg. Je ziet er meteen als je vanuit het noorden Keenbridge binnengaat:

Ze wil niet betalen voor de levering voordat ze gezien heeft dat de Invisibility Potions ook werken. We kunnen dus niet anders dan er zelf van te drinken ter demonstratie.

Equip een Invisibility Potion en gebruik deze.

Praat vervolgens nog eens met Fatimah en ze zal de levering accepteren.

Drink zelf een Invisibility Potion om te bewijzen dat ze werken.

Keer terug naar Parry Pippin

Nadat alles afgehandeld is, keer je terug naar de winkel van Pippin in West Hogsmeade. Vertel over je ontmoeting met Fatimah en beslis zelf of je een extra beloning wil eisen vanwege alle "problemen" die je tegenkwam.

Wat je ook doet, deze side quest is voltooid, we ontvangen wat gold en 180 XP.


Read this next