Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hoera voor de Indie Royale May Hurray Bundle

Nu met Dungeon Defenders.

Het lijkt een wekelijks item te worden: er is weer een toffe bundle met games uit. Dit keer gaat het om de May Hurray Bundle van Indie Royale.

Voor een zelf te bepalen prijs schaf je dit keer de volgende kleurrijke genaamde games aan: Data Jammers: Fast Forward, Containment: The Zombie Puzzler, Brainpipe - A Plunge to Unhumanity en Weird Worlds: Return to Infinite Space. Als klapstuk is ook nog eens de fantastische tower-defense RPG Dungeon Defenders bijgesloten.

In Dungeon Defenders knok jij samen met drie vrienden tegen steeds grotere hoeveelheden orcs, goblins, dark elves en tovenaars die het op mystieke kristallen hebben gezien. Met een slim arsenaal aan spreuken en valstrikken is het aan jou om de kristallen tot het bittere eind te beschermen. De game heeft grappige cell-shaded graphics en een grote hoeveelheid verschillende monsters, levels, magische wapens en speltypes om je in vast te bijten. Alleen al voor Dungeon Defenders is de May Hurray Bundle beslist het aanschaffen waard.

De games zijn te installeren in Steam of Desura. Voor meer informatie check je de site van Indie Royale.

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties