Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hoe krijg je toegang tot de verlaten tempel in Zelda Tears of the Kingdom

De ingang zit een beetje verstopt!

De verlaten tempel in Zelda Tears of the Kingdom is vrij eenvoudig te vinden, maar het is nogal verwarrend om de ingang te vinden.

De verlaten tempel is namelijk niet zoals de andere tempels die je tegenkomt in Zelda Tears of Kingdom. Het is meer een startpunt voor een heel belangrijke missie, die leidt naar het vinden van de drakentranen.

Hier lees je hoe je in verlaten tempel geraakt in Zelda Tears of the Kingdom en wat je vindt als je eenmaal binnen bent.

De ingang van de verlaten tempel in Zelda Tears of the Kingdom

Om in verlaten tempel in Zelda Tears of the Kingdom te geraken, ga je naar de locatie die op de kaart hieronder is aangegeven. De ingang bevindt zich aan de zuidkant van het bouwwerk, onderaan het ravijn. Dit is gemarkeerd tussen de Rowan-vlakte en de zuidelijke Tabantha-vlakte.

Land onderaan de ravijn aan de zuidkant van de structuur van de verlaten tempel. Je vindt een pakpaard dat alleen bij de ingang zit. Beklim de muur voor je en je vindt een luchtballon met een personage ernaast. Dit is ongeveer halverwege de structuur.

Vanaf hier is het gewoon een kwestie van door de grote kamers van de tempel lopen. Er zijn hier vijanden en je moet veel klimmen. Omhoog klimmen is je beste vriend om snel het einde van de tempel te bereiken. Een klein stukje verder kun je de Tempel van Mayausiy activeren als teleportatiepunt.

Link talking to Impa about her hot air balloon in the Forgotten Temple.
Image credit: Nintendo

Bij de tempel vind je Impa, die je de weg zal wijzen naar de laatste kamer. Hier leer je de locaties van alle drakentranen, een missie die het waard is om zo snel mogelijk te doen. Er zitten niet alleen uitstekende cutscènes in het verhaal, maar aan het eind wacht je ook een legendarische beloning.

Als je zin hebt om onmiddellijk de alle drakentranen te zoeken, bezoek dan onze gids over de drakentranen. Als je liever wat zijmissies doet kan je bijvoorbeeld op zoek gaan naar Zelda’s gouden paard dat hier in de buurt rondloopt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur

Clara Wasiak

Redacteur

Reacties