Skip to main content

Hoe activeer je de Uitkijktoren van het Rabella-moerasland in Zelda Tears of the Kingdom

Deze toren is een doorn in je oog.

Als je de Uitkijktoren van het Rabella-moerasland activeert, wordt een deel van de zuidkust van Hyrule geregistreerd op jouw kaart in Zelda: Tears of the Kingdom.

Hoewel de Uitkijktoren van het Rabella-moerasland niet defect is zoals andere Uitkijktorens in Zelda: Tears of the Kingdom, zul je merken dat de natuur besloten heeft om de toegang tot deze toren moeilijk voor je te maken.

Hieronder leer je hoe je de Uitkijktoren van het Rabella-moerasland activeert, en waar je de toren kunt vinden.

Op deze pagina:

Als je meer wil leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Uitkijktoren van het Rabella-moerasland locatie in Zelda Tears of the Kingdom

Je vindt de Uitkijktoren van het Rabella-moerasland tussen de heuvels van Oost-Necluda en ten noordwesten van de Tempel van Sifumim. De toren wordt omringd door de ribbenkast van een lang dood beest. De coördinaten zijn 2419, -2762, 0222.

Zoals je op de kaart hierboven kunt zien, moet je veel klimmen om de toren te bereiken. Je kan de afstand verkorten door de Uitkijktoren van de Popla-hoogvlakte te gebruiken om Link de lucht in de schieten en over een deel van de heuvel te zweven.

We raden je ook aan dit gebied te bereiken door te vertrekken vanuit Hateno of de westelijke Necluda-regio en dan naar het zuiden te gaan, omdat je dan het regenachtige weer in de zuidelijke regio's van Hyrule kunt vermijden.

Hoe activeer je de Uitkijktoren van het Rabella-moerasland in Zelda Tears of the Kingdom

Als je bij de Uitkijktoren van het Rabella-moerasland aankomt, ontdek je dat hij omringd is door doorns. Je kan de doorns niet opbranden omdat het aan het regenen is. Je moet dus iets bouwen dat de doorns droog houdt, zodat je ze in brand kunt steken.

Om de Uitkijktoren vrij te spelen, moet je eerst Plafondduiken om op het dak van een van de nabijgelegen stellingen te komen en van daaruit over de eerste doorns heen springen.

Nu moet je Ultrahand gebruiken om drie panelen hout van het nabijgelegen bouwmateriaal in een horizontale vorm aan elkaar te hechten. Als je creatie klaar is, plaats je die over de doorns die voor de ingang van de toren zitten. Je kunt de panelen gemakkelijk balanceren op de stellingen die de toren omringen.

Nu de panelen de doorns beschermen tegen de regen, kun je ze in brand steken! Je kunt een wapen gebruiken dat vlammen afvuurt, een pijl waaraan een Vuurvrucht is gehecht of een vuur aansteken met hout en een stuk Vuursteen. Als de doorns zijn vernietigd, is het tijd om de Uitkijktoren te activeren.

Als je jouw kaart van Hyrule verder wil aanvullen, bezoek dan onze gids met alle locaties van de Uitkijktorens of als je meer hulp nodig hebt tijdens jouw avonturen door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Read this next