Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hoe activeer je de Uitkijktoren van de Zorana-hoogvlakte in Zelda Tears of the Kingdom

We moeten de toren schoonmaken!

De activatie van de Uitkijktoren van de Zorana-hoogvlakte registreert de regio rond het Zora-paleis op jouw kaart in Zelda: Tears of the Kingdom.

Hoewel hij deze keer niet defect is, kan je zoals de meeste Uitkijktorens in Zelda: Tears of the Kingdom, de toren nog niet activeren.

Hieronder leer je hoe je de Uitkijktoren van de Zorana-hoogvlakte activeert in Zelda: Tears of the Kingdom, plus de locatie van de toren.

Op deze pagina:

Als je meer wil leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onzeZelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Uitkijktoren van de Zorana-hoogvlakte locatie in Zelda Tears of the Kingdom

De Uitkijktoren van de Zorana-hoogvlakte ligt op de het gebergte dat het Zora-paleis omcirkeld. Om precies te zijn kun je het vinden op de heuvel ten westen van het Zora-paleis op de coördinaten 2858, 0582, 0379.

Zoals bij alle Uitkijktorens moet je ook bij die van de Zorana-hoogvlakte flink klimmen. Gelukkig zijn er plekken waar je Plafondduiken kunt gebruiken om de reis te versnellen

Hoe activeer je de Uitkijktoren van de Zorana-hoogvlakte in Zelda Tears of the Kingdom

Als je aankomt bij de Uitkijktoren van de Zorana-hoogvlakte, zie je dat de deuropening is geblokkeerd door slijk!

Gelukkig kun je dit eenvoudig verwijderen door een Watervrucht aan een pijl te hechten en deze af te schieten. Als je je pijlen liever spaart, kun je ook een Watervrucht gooien.

Als je een Watervrucht nodig hebt, kun je er vinden in het bosje vlakbij de Uitkijktoren.

Als je jouw kaart van Hyrule verder wil invullen, bezoek dan onze gids met alle locaties van de Uitkijktorens of, als je hulp wilt bij een ander avontuur, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Clara Wasiak

Redacteur

Reacties