Skip to main content

Hoe activeer je de Uitkijktoren van de Thyphlo-ruïne in Zelda Tears of the Kingdom

Hoe bereik je de top van deze toren?

Als je de Uitkijktoren van de Thyphlo-ruïne activeert , wordt de regio rond het Hyrule-woud geregistreerd op jouw kaart in Zelda: Tears of the Kingdom.

Maar, zoals vele andere Uitkijktorens in Zelda: Tears of the Kingdom, kom je een probleem tegen wanneer je deze toren bereikt.

Hieronder leer je hoe je de Uitkijktoren van de Thyphlo-ruïne activeert in Zelda: Tears of the Kingdom, plus de locatie van de toren.

On this page:

Als je meer wilt leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Uitkijktoren van de Thyphlo-ruïne locatie in Zelda Tears of the Kingdom

Je vindt de Uitkijktoren van de Thyphlo-ruïne in de ruïnes zelf, direct ten noorden van het Hyrule-woud, op de volgende coördinaten: 0343, 3133, 0180.

De Uitkijktoren van de Thyphlo-ruïne is eigenlijk heel gemakkelijk te bereiken, want in tegenstelling tot veel van de andere torens hoef je niets te beklimmen om hem te bereiken.

Onze aanbevolen route is om naar het oosten te gaan vanaf de Sneeuwvlaktestal - je neemt de weg die naar het noordoosten leidt als je bij het kruispunt komt boven de Verlaten tempel. Als je deze weg volgt, kom je uit bij de Uitkijktoren van de Thyphlo-ruïne!

Hoe activeer je de Uitkijktoren van de Thyphlo-ruïne in Zelda Tears of the Kingdom

Als je voor het eerst de Uitkijktoren van de Thyphlo-ruïne bereikt, ontdek je dat iets de top van de toren blokkeert. Om dit probleem op te lossen moet je de top van deze toren bereiken!

Klim hiervoor op de metalen blok dat zich het dichtst bij de grond bevindt aan de rechterkant van de Uitkijktoren. Daarop vind je twee Zonai Raketten. Als je ze op de juiste manier aan het blok hecht, brengen ze je bijna helemaal naar de top van de toren. Als je er niet helemaal bent geraakt, bevestig dan naar beneden gerichte Blazers aan het blok.

Als je eenmaal boven aan de Uitkijktoren bent, ontdek je dat een ander metalen blok de top blokkeert. Je kunt nu Ultrahand gebruiken om de blok te verplaatsen of je kunt er met jouw Zweefzeil naartoe zweven en er een Blazer aan vasthechten om het van de toren af te bewegen.

Nadat deze blok is verplaatst, kun je terugkeren naar de voet van de Uitkijktoren en hem activeren.

Als je jouw kaart van Hyrule verder wil aanvullen, bezoek dan onze gids met alle locaties van de Uitkijktorens of als je meer hulp nodig hebt tijdens jouw avonturen door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Read this next