Skip to main content

Hoe activeer je de Uitkijktoren van de Gerudo-kloof in Zelda Tears of the Kingdom

Vandaag herstellen we een lift!

Als je de Uitkijktoren van de Gerudo-kloof activeert wordt de Gerudo-woestijn geregistreerd op jouw kaart van Hyrule in Zelda: Tears of the Kingdom.

Zoals de meeste Uitkijktorens in Zelda: Tears of the Kingdom, is de Uitkijktoren van de Gerudo-kloof defect wanneer je hem bereikt. Je kunt hem echter niet zelf repareren, dus in plaats daarvan moet je de persoon helpen die dat wel kan.

Hieronder leer je hoe je de Uitkijktoren van de Gerudo-kloof activeert in Zelda: Tears of the Kingdom, en waar je hem vindt.

On this page:

Als je meer wilt leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Uitkijktoren van de Gerudo-kloof locatie in Zelda Tears of the Kingdom

De Uitkijktoren van de Gerudo-kloof ligt bovenop een berg aan de rand van de woestijn op de coördinaten -2432, -2178, 0307. Als je de weg volgt die van de Hyrule-vlakte naar de Gerudo-woestijn leidt, zie je de toren boven je opdoemen.

Om deze Uitkijktoren te bereiken moet je natuurlijk flink klimmen en hoewel de exacte route die je neemt afhangt van de kant waarlangs je besluit te klimmen, kan Plafondduiken je helpen om door de houten platforms en sommige rotsachtige uitsteeksels te springen.

Hoe activeer je de Uitkijktoren van de Gerudo-kloof in Zelda Tears of the Kingdom

De Uitkijktoren van de Gerudo-kloof heeft een probleem dat je moet oplossen voor je hem kunt activeren. Link kan de toren niet zelf repareren. In plaats daarvan moet je Sawson helpen om de toren te bereiken, maar helaas is de lift die hij nodig heeft om de toren te bereiken ook kapot.

Om Sawson naar de toren te brengen, moet je Ultrahand gebruiken om drie metalen kisten aan het rechtergewicht van de lift te bevestigen.

Als je dat hebt gedaan, begint de lift weer te werken en brengt hij Sawson automatisch van de grond naar boven. Nu hoef je alleen nog maar achterover te leunen en toe te kijken hoe hij de toren voor je repareert!

Als je jouw kaart van Hyrule verder wil aanvullen, bezoek dan onze gids met alle locaties van de Uitkijktorens of als je meer hulp nodig hebt tijdens jouw avonturen door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Read this next