Skip to main content

Hoe activeer je de Uitkijktoren van de Eldin-kloof in Zelda Tears of the Kingdom

Zo voeg je de Berg des Doods toe aan jouw kaart van Hyrule!

Als je de Uitkijktoren van de Eldin-kloof activeert, wordt de regio rond de Berg des Doods geregistreerd op jouw kaart van Hyrule in Zelda: Tears of the Kingdom.

Wanneer je voor het eerst toekomt bij de Uitkijktoren van de Eldin-kloof merk je dat hij defect is, zoals de meeste Uitkijktorens in Zelda: Tears of the Kingdom.

Hieronder leer je hoe je de Uitkijktoren van de Eldin-kloof activeert, en waar je de toren vindt.

Op deze pagina:

Als je meer wilt leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Uitkijktoren van de Eldin-kloof locatie in Zelda Tears of the Kingdom

Je vindt de Uitkijktoren van de Eldin-kloof aan de meest zuidelijke uitlopers van het Eldin-gebergte, ten oosten van de Tempel van Ekochiu, op de volgende coördinaten: 1799, 1638, 0311.

Je hoeft je gelukkig nog geen zorgen te maken over de hitte van de Berg des Doods. Je kan deze uitkijktoren perfect bereiken zonder Vuurbestendige kledij te dragen of drankjes te gebruiken die Link Vuurbestending maken.

Hoe activeer je de Uitkijktoren van de Eldin-kloof in Zelda Tears of the Kingdom

Als je de Uitkijktoren van de Eldin-kloof bereikt, ontdek je dat de deuren niet opengaan. Gelukkig vallen er in dit gebied nogal wat rotsen uit de lucht, dus gebruik Terugspoelen op een steen en laat het je omhoog dragen tot je boven de Uitkijktoren bent

Als je hoog genoeg bent, spring je van de rots en gebruik je je Zweefzeil om veilig de binnenkant van de toren te bereiken. Eenmaal binnen kun je de toren activeren, waardoor ook de deuren opengaan!

Als je jouw kaart van Hyrule verder wil aanvullen, bezoek dan onze gids met alle locaties van de Uitkijktorens of als je meer hulp nodig hebt tijdens jouw avonturen door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Read this next