Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hitman tv-serie in de maak

Kaalslag.

Filmsite Deadline meldt in een reportage dat Fox 21 en Hulu aan een Hitman tv-serie werken. Het is nog onbekend wanneer de serie wordt uitgezonden.

De pilotaflevering van de Hitman-serie wordt geschreven door Derek Kolstad, de bedenker en schrijver van de John Wick-films. Kolstad is tevens de producent van de serie. Volgens Deadline maakt de serie zoveel mogelijk gebruik van de bestaande Hitman-mythologie.

In het verslag van de site staat verder dat Hitman-studio IO Interactive op dit moment aan twee nieuwe Hitman-titels werkt. Enige tijd onthulde de studio al dat er aan een nieuwe Hitman-game wordt gewerkt. Over het mogelijke tweede project is nog niks bekend.

Er zijn in het verleden ook twee Hitman-films gemaakt. Deze films maakten echter relatief weinig gebruik van de verhaallijnen en thema's uit de bestaande Hitman-games. Yvo zijn Hitman: Agent 47 review lees je hier nog eens.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties