Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hitman krijgt volgende week Professional moeilijkheidsgraad

Moeilijkheid op maat(pak).

Ontwikkelaar IO Interactive laat weten dat Hitman een Professional moeilijkheidsgraad krijgt. De nieuwe feature is vanaf 31 januari beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Professional maakt Hitman op verschillende manieren moeilijker. Zo wordt de AI van personages in een level aangepast, kun je je voortgang maar een beperkt aantal keren opslaan en zijn gevechten dodelijker gemaakt.

De nieuwe moeilijkheidsgraad is alleen bsechikbaar in de hoofdmissies van Hitman. Je kunt Professional ook alleen activeren als je een Mastery van 20 hebt voor het specifieke level. De moeilijkheidsgraad introduceert ook een aantal exclusieve nieuwe rewards.

De fysieke versie van het eerste seizoen van Hitman lanceert op 31 januari op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. IO heeft eerder al laten weten dat Hitman een tweede seizoen krijgt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties