Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hitman is nu volledig episodisch

Stukje bij beetje.

Uitgever Square Enix heeft bekendgemaakt dat Hitman nu volledig episodisch is.

Hiermee vervalt het oorspronkelijke plan om de game met beperkte content voor de volledige prijs te verkopen en later uit te breiden.

Nu is de game opgedeeld in meerdere episodes. De eerste episode bevat de proloog en een missie die zich afspeelt in Parijs. In april en mei volgen er nieuwe episodes die zich in Italië en Marokko afspelen.

Later dit jaar volgen er nog episodes die zich afspelen in Thailand, Amerika en Japan. Tussen de episodes door vinden er wekelijks events plaats en worden er nog kleine toevoegingen verwacht.

De eerste episode kost 15 dollar. Aanvullende episodes kosten 10 dollar per stuk. Het volledige pakket kost 60 dollar. De Europese prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

De eerste Hitman episode komt nog steeds op 11 maart uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onlangs heeft Yvo een Hitman - Alles wat we weten overzicht gemaakt.

Meer over Hitman weten? Raadpleeg dan snel onze Hitman walkthrough.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Hitman

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties