Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hitman (2016) walkthrough

Complete Hitman (2016) walkthrough: behaal Silent Assassin rankings en voltooi alle Challenges.

Hoewel dat de game nu episodisch is, draait Hitman nog steeds om geduld, plannen en uitvoeren van de perfecte moord. De game begint 20 jaar geleden in de ICA training facility. Hier verdient Agent 47 zijn strepen als meesterlijke huurmoordenaar. Daarna schakelen we terug over naar het heden, waar hij de Sanguine fashion show bezoekt in het Paris Showstopper level.

Hier moet je een clandestiene groep van rijke en machtige VIPs infiltreren om de schimmige praktijken van oligarch Viktor Novikov en zijn vriendin ex-supermodel Dahlia Margolis te ontmaskeren. Wanneer je binnen bent, kan je hen op een meervoud van diabolische manieren uitschakelen.

Voor veteranen van de Hitman-serie zijn naast een heleboel nieuwe opties enkele bekende concepten die in de nieuwe game verder zijn uitgewerkt. Nieuwkomers daarentegen worden misschien snel overweldigd door de grote mate van vrijheid en de opdracht die van hen verwacht wordt. We helpen beide groepen in ieder geval in deze Hitman walkthrough op weg om de Silent Assassin ranks de behalen en de Challenges succesvol te voltooien.


Hitman walkthrough inhoudsopgave


Hitman beginner tips

Een gewaarschuwd huurmoordenaar is er twee waard. Voor je in de wereld van moord en intrige duikt, is het handig om deze tips nog eens even door te nemen. Je wordt immers niet één keer een koolbloedige moordenaar.

 • Herspeel de tutorials
  De twee tutorial missies introduceren de basisbegrippen van Hitman, maar bieden ook veel meer dan enkel een uitleg over de controls of mechanismen. Ze helpen je ook om in de juiste mentale toestand voor de Paris Showstopper level te komen door je enkele uitdagingen voor te schotelen waarbij je goed moet nadenken.
  Speel de tutorials dus enkele keren om goed de concepten zoals afleiding, vermomming en verdenking onder de knie te krijgen. Probeer de challenges en ga voor enkele creatieve kills. Voor je het weet zie je verschillende mogelijkheden om te moorden.

 • Let goed op wat je vasthoudt
  Denk eraan dat wanneer je een item oppakt, Agent 47 er open en bloot met rondloopt. Loop met een verkeerd voorwerp rond en je trekt ongetwijfeld ongewenste aandacht van bewakers. Steek dus meteen een wapen weg in je holster (door op de d-pad naar boven te duwen).
  Sommige vermommingen laten het toe dat je een wapen draagt, bijvoorbeeld die van een bodyguard of veiligheidsagent, maar de meeste niet. Draag dus ook geen zwaar geschut op je rug als het niet in de context past. Gegarandeerd dat iemand zich vragen begint de stellen wanneer de concierge met een sniper rifle op zijn rug rondloopt.
  Sommige items zijn zowel een melee wapen als een werktuig om nog andere taken te vervullen. Moersleutels, koevoeten en schroevendraaiers zijn niet alleen perfect voor een geïmproviseerde moord, maar kun je ook gebruiken om bijvoorbeeld electronica te saboteren of deuren te openen. Zorg er echter voor dat je ook die items steeds wegsteekt. Iemand die in een drukke zaal mat een koevoet rondloopt valt altijd op.

 • Verken zorgvuldig de omgeving
  Neem rustig je tijd om elke level te verkennen. Het Paris Showstopper level is vele malen groter dan de tutorial missies, met veel plaatsen die in het begin ontoegankelijk zijn. Je ontdekt echter al gauw een heleboel manieren om via stealth of vermomming te infiltreren. Hoewel dat het verleidelijk is om meteen je doel te benaderen, is het dus nuttig om eerst rustig een verkenningstochtje rond het paleis te doen. Ongetwijfeld ontdek je zo verborgen routers en pik je wat informatie op door gesprekken af te luisteren.

 • Pas op voor CCTV cameras
  Niet verwonderlijk zijn de meest interessante plaatsen van de Sanguine modeshow ook de zwaarst bewaakte. Maar het is niet enkel het beveiligingspersonaal waarmee je rekening moet houden. Op de hogere verdiepingen van de centrale plaats zijn CCTV cameras geplaatst. Dit maakt het moeilijk om bij de technische apparatuur van de show te komen. Wanneer een camera je ziet veroorzaakt dit niet meteen een alarm, maar het trekt wel punten van je uiteindelijk score. Je kunt de cameras wissen, maar het is beter om ze van in het begin te ontwijken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hitman

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties