Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hier zijn we weer!

Eurogamer Benelux is helemaal terug.

Welkom terug op Eurogamer Benelux! Zoals je wellicht hebt opgemerkt zijn we er een tijdje tussenuit geweest, maar na een korte reorganisatie zijn we nu klaar om te knallen als nooit tevoren.

Direct is al te merken dat de redactie staat te trappelen om jullie te voorzien van allerlei artikelen over je favoriete hobby: gamen. Momenteel vindt de grootste gamebeurs van Europa plaats en het belangrijkste nieuws daaruit - zoals de aankondiging van de releasedatum van de PlayStation 4 - lees je nu al hier.

Daarnaast is er al een oordeel te lezen over DuckTales Remastered en is er een special samengesteld met daarin de meest zomerse games. Verwacht van ons de komende tijd veel nieuws, reviews, previews en interessante achtergrondartikelen in dezelfde objectieve sfeer als van onze collega's uit het Verenigd Koninkrijk!

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties