Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hier vind je Star Wars weapons en Darth Vader in Fortnite

Onderschat zijn krachten niet.

Schade toedienen aan een vijand met Star Wars wapens en Darth Vader verslaan zijn twee taken die onderdeel zijn van het derde deel van de Vibin' quests in Fortnite Chapter 3 Season 3.

Je moet eerst alle Vibin' quests van Deel 1 en Deel 2 voltooien in Fortnite om deze specifieke challenges te ontgrendelen.

Het vinden van een Star Wars wapen, er schade bij vijanden mee toedienen, Darth Vader vinden en hem verslaan levert je 7.000 XP op. Die XP zal je helpen om nieuwe Battle Pass skins te ontgrendelen.

Op deze pagina:

Op deze plaatsen vind je Star Wars wapens in Fortnite

Momenteel zijn er twee Star Wars wapens in Fortnite:

  • The E-11 Blaster Rifle
  • Darth Vader's Lightsaber

De E-11 Blaster Rifle Star Wars wapens vind je meestal in de speciale chests die in de Stormtrooper outposts staan. Die laatste zijn verdeeld over de gehele map en we hebben er op dit moment al drie outposts gevonden:

  • In het noordwesten van Logjam Lotus
  • Ten zuiden van de Coney Crossroads
  • In het zuidoosten van de Greasy Grove
Hier vind je Star Wars wapens in Fortnite.

Je kunt de Stormtrooper outposts herkennen aan kleine witte gebouwen in het gebied, maar de outposts worden niet altijd bewaakt door Stormtroopers. Wie een outpost vindt, gaat binnen in een van de witte gebouwen en opent een black chest - daarin zit altijd een E-11 Blaster Rifle.

Schiet op de Stormtroopers en andere spelers en dien 500 damage met Star Wars weapons toe om de taak te voltooien en 7.000 XP te verdienen.

Om Darth Vader zijn Lightsaber te krijgen, moet je hem eerst vinden.

Hier vind je Darth Vader in Fortnite

Om Darth Vader in Fortnite te vinden, moet je goed opletten als je op de Battle Bus aan het begin van een match zit.

Een schip zal vlakbij de Battle Bus vliegen en vervolgens naar een van de vele Stormtrooper outposts op het eiland gaan. De locatie is willekeurig en daarom is het goed idee om uit te kijken waar het schip landt en het te volgen. Wanneer je vlakbij de juiste outpost bent, dan zie je dat er een blauwe gloed bovenhangt en kun je hem makkelijker vinden.

Darth Vader en twee Stormtroopers zijn de enige passagiers van dit schip en daarom moet je het aan het begin van elke match volgen om de locatie van Darth Vader te achterhalen. Hij zal altijd in een Stormtrooper outpost landen. Je kunt hem verslaan door op zoek te gaan naar een E-11 Blaster Rifle en dit op hem te gebruiken. Vervolgens heb je nog een Vibin' challenge voltooit en krijg je daar 7.000 XP voor.

Maar pas op, want Darth Vader is een moeilijke tegenstander. Hij kan namelijk zijn Lightsaber naar je gooien en je via de force bekogelen met verschillende objecten of je naar hem toetrekken. Hij kan ook naar jou springen, hij heeft twee levensmeters, en je schoten pareren met zijn Lightsaber en die vervolgens naar jou terugsturen.

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Chapter 3 Season 3, klikt best eens door naar de gids rond de Battle Pass, hoe je op dieren rijdt en de vindplaatsen van Reality Seeds.

Read this next