Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hideo Kojima en Guillermo del Toro aanwezig op The Game Awards 2017

Zijn samen gestrand.

De organisatie achter The Game Awards heeft bekendgemaakt dat regisseur Guillermo del Toro en Hideo Kojima een deel van de awardsshow presenteren.

Hoewel Del Toro en Kojima enkel als presentatoren zijn aangekondigd, bestaat echter ook dat kans dat het tweetal meer van Kojima's nieuwe game Death Stranding laat zien. Zo speelt Del Toro een personage in de game. Het blijft op dit punt echter giswerk.

Er is momenteel ook nog weinig bekend over Death Stranding. Zo is eerder dit jaar enkel naar buiten gekomen dat de ontwikkeling van de game 'voorspoedig verloopt'. Eerder is al onthuld dat acteurs Norman Reedus en Mads Mikkelsen bij de game betrokken zijn.

The Game Awards is een jaarlijks terugkerend evenement waarin de beste games van het jaar worden gekozen. De uiteindelijke winnaars worden geselecteerd door een panel van internationale journalisten en ontwikkelaars.

De awardsshow wordt dit jaar georganiseerd op vrijdag 8 december om 2:30 uur in de ochtend. The Game Awards is onder andere te volgen via Twitch, YouTube, Facebook en Steam.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties