Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Het nieuwe Eurogamer Videokanaal

Overzichtelijker, makkelijker en veel meer gameplaybeelden.

Video's zijn de laatste paar jaar een onmisbaar onderdeel geworden van internet. Sites als YouTube, Google Video en Vimeo zijn onmisbaar geworden in het dagelijkse internetgebruik. Ook gamers zijn over de jaren steeds meer gewend geraakt aan het gebruik van video's om hun nieuwste games te kunnen bekijken. Om in deze toenemende vraag te voorzien introduceren we vandaag onze nieuwe videospeler en -site.

De belangrijkste verandering is natuurlijk het feit dat de manier waarop video's en screenshots geordend worden op de frontpage veranderd is. Onder de artikels en het nieuws vind je nu vier video's die als de belangrijkste video's van de afgelopen dag of dagen gezien kunnen worden. Klik op je die mooie witte Play-knop, dan zal de video in hetzelfde scherm afspelen. Mooi, nietwaar? Natuurlijk veranderen deze vier video's regelmatig.

Onder die vier grote plaatjes zul je een rij met kleinere plaatjes zien. Ook dit zijn video's, en het gaat hierbij om de allernieuwste video's die we tot onze beschikking hebben.

Maar dat is niet alles, want bij www.eurogamer.be/videos zul je onze vernieuwde videosite vinden, die nu meer in de pas loopt met onze hoofdpagina.

Hier vind je al onze video's terug. Je kan een zeer duidelijk onderscheid maken tussen verschillende soorten video's. Zo zullen we nu veel aandacht gaan leggen op gameplayvideo's. We zijn niet langer afhankelijk van datgene wat uitgevers naar ons toe sturen voor gameplaybeelden. Nee, in ons geheime hoofdkantoor staat nu de nieuwste apparatuur om zelf gameplaybeelden te maken, en dat zullen we dan ook uitgebreid gaan doen!

We zullen bijna dagelijks nieuwe beelden direct uit games voor je klaar hebben staan, dus Eurogamer.be is nu zeer zeker de plaats voor al je videocontent.

Naast de gameplaybeelden kun je nog kiezen uit Eurogamer Video's - zelfgemaakte content zoals interviews - , Trailers - alles wat van uitgevers zelf komt -, Developer Diaries - luister naar wat de ontwikkelaar te zeggen heeft - en Digital Foundry - onze techneuten gaan dieper in op de prestaties van games en engines.

De screenshots zijn nu iets naar beneden gegaan op de homepagina, maar video's zeggen veel meer over een spel dan een paar plaatjes.

Overigens zullen video's en screenshots nog steeds tussen het gewone nieuws geplaatst worden, dus maak je daarover maar geen zorgen!

Mocht je problemen ondervinden, tips hebben of ons gewoon een digitaal klopje op de schouder willen geven dan kun je ons altijd mailen!

Reacties