Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Het elfde seizoen van Hearthstone is begonnen

Strijden voor een nieuw achterkantje.

Het elfde competitieve seizoen van Hearthstone: Heroes of Warcraft is van start gegaan, zo maakt Blizzard Entertainment bekend. Het nieuwe seizoen beslaat de gehele maand februari. Wederom is er een nieuwe achterkant voor de kaarten te winnen door rank 20 te behalen.

Daarnaast zijn er vanaf dit seizoen punten te winnen voor het aankomende toernooi, Hearthstone World Championship. Dit toernooi vindt plaats aan het eind van 2015 en hier strijden de beste zestien kaartfanaten om de wereldtitel.

Hearthstone: Heroes of Warcraft is een strategisch kaartspel in een Warcraft-jasje. De game is op dit moment gratis beschikbaar voor de pc, Mac en Android/iOS-apparaten. Manieren om snel gold te verdienen in Hearthstone lees je op onze site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties