Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hestu locaties in Zelda Tears of the Kingdom

Waar is deze dansende Korok?

Link standing near Hestu in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
Image credit: Nintendo

Je kan Hestu veel eerder vinden in Zelda: Tears of the Kingdom dan in Breath of the Wild en je kan dus al sneller beginnen jouw inventaris te vergroten.

Hestu reist dit keer een beetje, hoewel de basismethode voor het uitbreiden van je inventaris hetzelfde blijft in Zelda: Tears of the Kingdom. Zorg ervoor dat je tijdens je reis wat Korok-zaadjes spaart, zodat je genoeg Korok-zaadjes hebt om aan Hestu te geven. Probeer dus niet alle Koroks die je tijdens jouw reis tegenkomt te negeren!

Hieronder lees je waar je Hestu kunt vinden in Zelda: Tears of the Kingdom zodat je je inventaris kunt uitbreiden.

Op deze pagina:

Als je meer wilt leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Hestu locaties in Zelda: Tears of the Kingdom

De eerste plek waar je Hestu kunt vinden in Zelda: Tears of the Kingdom is onderaan de Linder-rots, vlakbij Uitkijktoren van de Linder-rots. De gemakkelijkste manier om daar te komen is om naar de Uitkijktoren van de Linder-rots te teleporteren en erheen te zweven. Als je de Uitkijktoren van de Linder-rots nog niet hebt, kan je ook jezelf uit de Uitkijktoren van het Uitkijkkamp lanceren en naar het westen te zweven. Zorg ervoor dat je een energie-drankje meeneemt, zodat je langer kunt zweven en meer terrein kunt afleggen.

Map showing the first spot where you can find Hestu in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
Image credit: Nintendo

Hestu staat aan de voet van Linder-rots, ineengedoken van angst bij een grot. Hij vertelt je de bron van zijn angst als je met hem praat - twee schijnbaar normale bomen een paar meter verderop. De bomen vallen aan als je ze nadert.

Link talking to Hestu about something he's afraid of in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
Image credit: Nintendo

Gebruik een scherp wapen - bijvoorbeeld een zwaard of bijl - om ze te verslaan. Je hebt maar vier klappen nodig, maar zorg ervoor dat je uitwijkt als je de boom een stukje achteruit ziet gaan. Hij zal zijn stam naar beneden slaan en zware schade toebrengen.

Link approaching two seemingly normal trees that can actually attack players in Tears of the Kingdom.
Image credit: Nintendo

De boommonsters veranderen weer in gewone boomstammen nadat je ze hebt verslagen, dus als je extra houtbundels nodig hebt, vergeet dan niet de boomstammen in stukken te hakken voordat je weer met Hestu praat.

Hestu loopt over van dankbaarheid als je terugkomt en biedt aan om je inventaris uit te breiden in ruil voor Korok-zaadjes.

Hestu voert een dansje uit nadat je hem een zaadje hebt overhandigd en aan het einde krijg je één extra inventaris slot. Hij blijft op dezelfde plek staan totdat je hem een tweede Korok-zaadje geeft. Daarna zegt Hestu dat hij naar het oosten gaat waar meer mensen zijn.

Link talking to Hestu about Korok seeds in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
Image credit: Nintendo

Waar is Hestu naartoe in Zelda: Tears of the Kingdom?

Bijna alles in Hyrule ligt 'ten oosten' van de Linder-rots, maar je hoeft niet ver te reizen voordat je Hestu weer vindt. Reis terug naar het Uitkijkkamp en je vindt Hestu bij de zuidelijke poort van de nederzetting.

Link talking to Hestu about where he's travelling to in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
Link approaching Hestu in Lookout Landing in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
Image credit: Nintendo

Hestu blijft in het Uitkijkkamp totdat je de Miasma uit het Korok-woud hebt verwijderd, dus je kunt gewoon naar het kamp teleporteren als je jouw inventaris wilt uitbreiden.

Als je wil weten hoe je de miasma uit het Korok-woud hebt verwijderd, bezoek dan onze Hyrule-woud gids. Zodra het bos weer bewoonbaar is, keert Hestu er terug en maakt er zijn permanente thuis van.

Je hoeft Hestu niet naar huis te sturen, maar het is wel de moeite waard. Je moet het Korok-woud namelijk bereiken als je het Meesterzwaard wilt herstellen.

Veel succes met jouw zoektocht naar Hestu! Als je meer hulp nodig hebt tijdens jouw reis door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur

Clara Wasiak

Redacteur

Reacties