Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hervatting Overwatch beta uitgesteld

Leg je schietijzers maar terug in het vet.

De hervatting van de Overwatch bèta is uitgesteld. De testfase begint halverwege februari weer, aldus Activision Blizzard op zijn forum.

"We boeken prima voortgang en het team werkt keihard om alles op tijd te implementeren. We zijn zijn echter nog niet gereed om de bèta weer online te zetten", zo stelt de ontwikkelaar. De reden voor de vertraging is de toevoeging van een nieuwe feature.

De feature betreft een nieuwe gamemodus met daarbij behorende maps. Verdere details zijn niet gegeven. Het team werkt ook verder aan de progression- en reward-systemen in Overwatch.

Activision Blizzard laat een week van tevoren weten wanneer de bèta weer hervat. Yvo heeft een impressie van de Overwatch bèta geschreven voor de site.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties