Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Heroes of the Storm krijgt Necromancer en Wizard

Dead bodies everywhere.

Heroes of the Storm krijgt twee nieuwe personages: Li Ming de Wizard en Xul de Necromancer. Dat maakt Activision Blizzard bekend in een interview.

Li Ming is gebaseerd op de Wizard uit Diablo 3. Ze is ontwikkeld voor spelers die zichzelf graag uitdagen. Je kunt haar op drie specifieke manieren uitbouwen tijdens een match: Magic Missile, Arcane Orb en Teleport.

De Magic Missile-build is bedoeld voor flexibiliteit. De Arcane Orb-build is ontwikkeld om de tegenstander voortdurend te porren en te irriteren. De Teleport-build wordt omschreven als de lastigste keuze, waar de Wizard tussen de vijand in teleporteert en explosies veroorzaakt.

Xul is de Necromancer uit Diablo 2 en focust zich op het opwekken van minions, vloeken uitspreken en geesten oproepen. Daarnaast heeft hij een Bone Prison om de vijand in op te sluiten.

Het is nog niet duidelijk wanneer deze personages worden toegevoegd aan de game. Vorige maand is Lunara toegevoegd aan Heroes of the Storm. Vorige week is ook Greymane geïntroduceerd.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Heroes of the Storm

PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties