Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Heroes of Ruin vervolg 'onwaarschijnlijk'

Verkoop prima 3DS-game viel tegen.

De verkoopcijfers van Nintendo 3DS hack 'n slasher Heroes of Ruin vielen nogal tegen. Daarom is het onwaarschijnlijk dat ontwikkelaar n-Space een vervolg gaat maken. Dat maakte n-Space mede-oprichter Dan O'Leary bekend in een interview met Super Phillip Central.

"We zijn niet tevreden met de verkoopcijfers," vertelde O'Leary. "De attach rate van de Nintendo 3DS is een hele uitdaging, en ondanks de potentie die de game had, heeft het niet genoeg mensen bereikt. Ik ben erg tevreden met wat we hebben gemaakt, maar Heroes of Ruin was commercieel niet succesvol genoeg om een sequel mogelijk te maken."

Heroes of Ruin is een Diablo-achtige actiegame met een hoop features, waaronder online co-op voor vier spelers en voice chat. De campaign was echter wat aan de korte kant. Eurogamer Benelux gaf de game een 7. "De game had alleen net iets meer om het lijf mogen hebben om een echte must-have te zijn. We zien graag een vervolg tegemoet met wat meer vet op de botten, want een goede basis is zeker gezet," schreef ondergetekende destijds, maar zover zal het dus waarschijnlijk niet komen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties