Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Expanse: A Telltale Series krijgt eerste gameplay

Komt in de zomer van 2023 uit.

Telltale Games heeft de eerste gameplaytrailer van The Expanse: A Telltale Series onthuld tijdens Gamescom Opening Night Live. Naast een uitgebreid voorsmaakje van de game maakt de studio ook nog bekend dat de game in de zomer van 2023 uitkomt.

Naast gameplay bevat de trailer interviews met The Expanse-actrice Cara Gee en het ontwikkelaarsteam van Deck Nine. Tijdens die gesprekken ontdek je dat de game nog steeds draait rond keuzes maken, maar dankzij "verschillende nieuwe gameplay-elementen" hebben de gemaakte acties nog meer impact op het verhaal.

Bij die nieuwe gameplay-elementen horen onder andere 'mag boots' waarmee je "op muren en plafonds kunt lopen en Zero-G thrusters kunt gebruiken om in de leegte te zweven".

In de game kruip je in de huid van hoofdpersonage Camina Drummer. Zij werkt in het ruimteschip The Artemis en moet daar via moeilijke keuzes en onderhandelingen de rand van The Belt bereiken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Expanse: A Telltale Series

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties