Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Help Japan via het PSN

Sony opent optie om te doneren.

Sony heeft gepost op zowel de VS en EU blogs dat mensen vanaf nu Japan kunnen steunen via hun PSN portefeuilles.

Tot zover heeft Sony reeds batterijen, radio's en ander gereedschap gedoneerd aan de Tsunami steun, maar wilt dat ook jij je steentje bijdraagt, als je kan.

"Je kan donaties maken in bedragen van $2, $5, $10, $25 en $50 van je portefeuille op de PlayStation Store," schreef SCEA president en CEO Jack Tretton. "Met uw donatie krijg je een gratis thema voor de PlayStation 3. Om een donatie te maken, ga je naar de 'Aid Japan' sectie onder de New Releases categorie op de PlayStation Store."

"Het is belangrijk om aan te geven dat jullie contributies rechtstreeks naar het Amerikaanse Rode Kruis zullen gaan - Japan Earthquake en Pacific Tsunami Fund. Elke cent gedoneerd zal naar het fonds gaan dat noodhulp en herstellingspogingen ondersteunt, inclusief het uitzetten van personeel, het sturen van noodpaketten en het voorzien van financiële bronnen."

"Veel gamers in het speciaal voelen een unieke bond met Japan, zelfs als ze er nog nooit geweest zijn. Het is vindingrijkheid en innovatie die onze industrie hebben geschapen en het is cultuur en stijl die een zin van community over de hele wereld heeft gebracht."

Reacties