Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Helm's Deep speelbaar in uitbreiding Lord of the Rings Online

Vanaf 18 november barst de strijd los.

De slag om Helmsdiepte is binnenkort speelbaar in The Lord Of The Rings Online. Uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment maakt bekend dat de Helm's Deep-uitbreiding vanaf 18 november te koop is.

De uitbreiding voegt nieuwe gebieden toe, zoals 'de hoofdstad van Edoras, het mysterieuze Dunharrow en de forten van Hornburg, diep gelegen in Helms's Deep.' De level cap is daarbij verhoogd, zodat je personage tien levels extra stijgt: van level 85 tot 95.

De nadruk ligt op de veldslag om Helm's Deep zelf, wat volgens ontwikkelaar Turbine het meest grootschalige conflict van The Lord of the Rings Online tot dusver is. De content is niet alleen voor spelers met een hoog level: vanaf level 10 kun je al mee doen.

Ondanks dat de basisversie van The Lord Of The Rings Online free-to-play is, is de Helm's Deep-uitbreiding niet gratis. Je hebt de keuze uit de 'base edition' (€35,99) en de 'premium edition' (€53,99), die elk unieke content bevatten. Voor de details kun je terecht op de website van de MMORPG.

Waar is m'n bijl?
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties