Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hellgate keert terug naar het Westen

HanBitSoft heeft wereldwijde rechten

Online RPG Hellgate: London keert terug naar het Westen. HanBitSoft, de Koreaanse uitgever die de rechten van het spel in handen kreeg na het teloorgaan van originele developer Flagship Studios, heeft eindelijk de wereldwijde rechten in handen gekregen van Namco Bandai.

HanBitSoft was zo tevreden met hoe de game het doet in Zuid-Korea dat ze besloten hun markt uit te breiden. In 2011 komt er ook een expansion voor Hellgate, genaamd Hellgate: Tokyo.

Hellgate: London is een MMORPG gemaakt door Flagship Studios, een developer die opgericht werd door ex-Blizzardmedewerkers. De studio moest kort na het verschijnen van het spel echter de handdoek al in de ring smijten wegens te weinig succes. Nu lijkt de game dus een tweede kans te krijgen.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties