Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Heeft Mass Effect 3 multiplayer?

De kans zit er dik in!

Er komen steeds meer tekenen die aanduiden dat Mass Effect 3 een multiplayergedeelte zal hebben.

Een advertentie van de Mass Effect 3: Collector's Edition in een Zuid-Afrikaans gamesmagazine noemt de volledige inhoud op van het pakket en beschrijft een 'online multiplayer pass'. Dit zijn codes die je bij games van EA vindt om de multiplayer component van de game te unlocken.

Op zich geen bewijs maar wanneer we erbij optellen dat onze grote broer Eurogamer.net via een betrouwbare bron heeft vernomen dat BioWare Montreal werkt, of heeft gewerkt, aan een multiplayergedeelte voor Mass Effect 3 vallen er al wat meer puzzelstukjes op hun plaats.

Volgens die bron zou het gaan om een co-op gedeelte met competitieve elementen dat los staat van de rest van het Mass Effect 3-verhaal.

Later deze maand zou BioWare nog een grote aankondiging hebben rond dit laatste deel in de Mass Effect-trilogie. Of de game multiplayer heeft of niet zullen we waarschijnlijk vanaf dan met zekerheid kunnen zeggen.

Lees onze uitgebreide preview van Mass Effect 3 voor alle info rondom de game.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen