Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hearthstone-uitbreiding Mean Streets of Gadgetzan onthuld

Kijkje in de onderwereld.

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment kondigt de Mean Streets of Gadgetzan-uitbreiding voor Hearthstone: Heroes of Warcraft aan. De uitbreiding komt begin december beschikbaar en voegt onder andere 132 nieuwe kaarten toe.

Mean Streets of Gadgetzan speelt zich in de achterbuurten van de Azeroth's grootste handelstad af. De straten zijn gevuld met smokkelaars, sluipmoordenaars en verstoten magiërs. Je komt in aanraking met drie verschillende misdaadfamilies.

De Grimy Goons hebben Hunters, Warriors en Paladins in dienst en zijn gespecialiseerd in wapenhandel. De Kabal bestaat uit Priests, Warlocks en Mages, die zich volledig richten op het maken van potions. Rogues, Shamans en Druids vormen samen de Jade Lotus en manipuleren anderen in hun eigen voordeel.

Mean Streets of Gadgetzan card packs zijn te winnen in Hearthstone's Arena-modus. Je kunt ze ook met in-game goud of echt geld voor dezelfde prijs als andere Hearthstone card packs kopen. Blizzard heeft onlangs nog 45 kaarten uit de Hearthstone Arena-modus verwijderd.

De Mean Streets of Gadgetzan 50 pack is eenmalig vooraf te koop voor 44,99 euro. Hearthstone: Heroes of Warcraft is speelbaar op de pc, Mac en op apparaten die draaien op iOS of Android.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties