Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hearthstone - One Night in Karazhan aangekondigd

Iedereen krijgt een uitnodiging.

Blizzard heeft via diens officiële website Hearthstone: Heroes of Warcraft - One Night in Karazhan aangekondigd. De uitbreiding komt op 12 augustus uit.

Het avontuur staat in het teken van een magisch feest in de toren Karazhan. Op uitnodiging van Medivh word je geconfronteerd met betoverende muziek en onvergeterlijke optredens.

One Night in Karazhan is het vierde Hearthstone-avontuur voor Blizzards free-to-play kaartgame en komt enkele maanden na de Hearthstone-uitbreiding Whispers of the Old Gods uit. Het avontuur bestaat uit vijf onderdelen en nieuwe uitdagingen voor de verscheidene Heroes. Er worden eveneens 45 nieuwe kaarten en een nieuw speelbord aan de game toegevoegd.

De proloog is gratis te spelen. De andere delen zijn voor 5,99 euro of 700 goud per stuk te koop. Ook is er de mogelijkheid om het gehele avontuur voor 17,99 euro aan te schaffen.

Over de auteur

Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties