Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hearthstone nu ook uit voor iPad

Singleplayercampagne Curse of Naxxramas in de maak.

De free-to-play kaartgame Hearthstone: Heroes of Warcraft is nu ook verkrijgbaar voor de iPad, zo laat Blizzard weten. Net zoals de pc-versie is deze gratis te downloaden en te spelen, terwijl er wordt verdiend aan in-game aankopen.

Het speelveld van Curse of Naxxramas.

Wanneer je de iPad-versie in bezit hebt, krijg je een gratis starter pack met kaarten aangeboden. Progressie en kaartendecks zijn gedeeld met de pc-versie.

In een later stadium volgt ook een lancering voor Android, iPhone en Windows Phone. Daarvoor is nog geen releaseperiode of datum genoemd.

Ondertussen werkt Blizzard aan een singleplayercampagne voor Hearthstone, Curse of Naxxramas. Hierin speel je door vijf delen van een kerker, waar Kel'Thuzad over regeert. Door eindbazen als Maexxna, Loatheb en Patchwerk te verslaan krijg je toegang tot dertig volledig nieuwe kaarten. Ieder uitgespeelde vleugel levert je een Legendary kaart op.

Blizzard brengt de vijf delen van de uitbreiding verdeeld over vijf weken uit. De Arachnid Quarter is de eerste vleugel van de kerker en wordt gratis beschikbaar gesteld. De overige vier dien je bij te kopen via in-game gold of echte valuta. Een releasedatum is nog niet bekend.

Nieuw in Hearthstone: Heroes of Warcraft en op zoek naar tips? Lees dan eens onze Hearthstone guide.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties