Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hearthstone: Naxxramas - versla de bazen met onze tips, tactieken en strategie

Onze walkthrough voor Hearthstone's eerste uitbreiding, met alle info en de beste manieren om de bazen te verslaan.

Vier maanden geleden ging Hearthstone: Heroes of Warcraft officieel van start en sindsdien is Blizzard druk bezig geweest met het voorbereiden van de eerste content update voor deze game. De uitbreiding heeft Curse of Naxxramas gekregen en focust op de singleplayer ervaring van de game. Spelers krijgen de kans om te vechten tegen de eindbazen van de Naxxrama's raid uit World of Warcraft. Eerst zal maar één vleugel van de beroemde dungeon beschikbaar zijn maar Blizzard voegt er elke week eentje aan toe. Met de release van de vijfde vleugel is de uitbreiding compleet.

We starten onze walkthrough met een overzicht van wat de uitbreiding zoal te bieden heeft. We geven je duiding bij de bazen, de beloningen die je krijgt en de prijs. Daarna updaten we dit artikel regelmatig met onze strategieën om je te helpen deze bazen te verslaan. Met elke vleugel die Blizzard uitbrengt, updaten we deze walkthrough.

Eerder dit jaar schreven we ook een guide die je bekend moet maken met de basisprincipes van Hearthstone, samen met de belangrijkste termen die je moet kennen, de beste kaarten en hoe je het beste met elke klasse speelt. Omdat het zo'n belangrijke informatie is, hebben we deze startersgids toevoegd aan onze inhoudstabel hier. Je doet er goed aan deze eerst te lezen als Hearthstone nieuw is voor je!

Naxxramas walkthrough

Hearthstone: Naxxramas - details, bazen, nieuwe kaarten, prijs, challenges
We hebben alles wat er te weten valt over Naxxramas voor je op een rijtje gezet, van alle nieuwe kaarten die hun opwachting maken tot alle bazen die al bekend zijn. Ook belangrijk: we vertellen je ook wat het prijskaartje is want dat is niet zo vanzelfsprekend.

Hearthstone: Naxxramas - zo versla je de bazen van het Arachnid Quarter, Anub'Rekhan, Grand Widow Faerlina, Maexxna
De eerste vleugel van Naxxramas is uit, en we hebben een volledige guide klaar met tactieken om de drie duivelse bazen te verslaan - zelfs op Heroic. We hebben ook links naar goede decks die je nodig hebt om het Arachnid Quarter helemaal te verslaan.

Dit gedeelte wordt dagelijks geupdatet!

Gids voor beginnners

Algemene tips

Hearthstone: Snel veel gold verdienen

Hearthstone: de beste strategieën en belangrijke termen

Tips om je deck te bouwen

Hearthstone: zo bouw je een goed deck

Hearthstone: De 25 beste kaarten

Class guide

Hearthstone: De beste classes - Mage, Shaman, Paladin, Warrior

Hearthstone: De beste classes - Priest, Rogue, Druid, Hunter, Warlock

Arena guide

Hearthstone: Arena - Een deck bouwen, een class kiezen en synergie

Hearthstone: De beste kaarten voor in je Arena deck

Reacties

More On Hearthstone: Heroes of Warcraft

Meest recente artikelen