Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hearthstone krijgt het komende jaar 390 nieuwe kaarten

Enkele basiskaarten verdwijnen ook uit de Standard modus.

Hearthstone krijgt tijdens het komende jaar drie nieuwe uitbreidingen van telkens 130 kaarten. De uitbreidingen zijn onderdeel van het 'jaar van de mammoet' dat ontwikkelaar Blizzard Entertainment heeft aangekondigd.

Volgens de studio betreft het drie volwaardige uitbreidingen met een focus op nieuwe kaarten. De kleinere singleplayer avonturen wil Blizzard Entertainment vanaf nu integreren in deze grote uitbreidingen. Een van de nieuwe uitbreidingen voor Hearthstone heet mogelijk Lost Secrets of Un'Goro.

Daarnaast meldt de ontwikkelaar dat enkele basiskaarten uit de Standard modus verdwijnen. Het betreft Azure Drake, Sylvanas Windrunner, Ragnaros the Firelord, Power Overwhelming, Ice Lance en Conceal.

Telkens wanneer een nieuwe uitbreiding lanceert, verdwijnt er een oude uitbreiding uit de Standard modus. Alle kaarten blijven wel bruikbaar in de Wild modus.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties