Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hearthstone: Heroes of Warcraft krijgt Tavern Brawl modus

Vechten tot je een ons weegt.

Hearthstone: Heroes of Warcraft krijgt een nieuwe game modus in de vorm van Tavern Brawl. Dat maakt Blizzard via de officiële website bekend.

Volgens de ontwikkelaar is Tavern Brawl een wekelijks evenement waarin iedere week nieuwe regels van kracht zijn.

"Het kan zijn dat je de ene week met een van tevoren samengesteld deck moet spelen, terwijl je in de week daarop een deck moet samenstellen met specifieke restricties," zo zegt de studio.

De Tavern Brawls speel je gratis. In tegenstelling tot de Arena, waar je voor iedere sessie 150 gold of 1,79€ moet neerleggen. Je moet echter wel in het bezit zijn van een Hero van minimaal level 20. Er is tevens de mogelijkheid om vrienden uit te dagen, als je niet tegen vreemden wilt spelen.

Team Brawl lanceert met de nieuwe patch, waarin ook de nieuwe heroes van Hearthstone hun opwachting maken. Magni Bronzebeard is de eerste held die tegen betaling het Hero Portrait van de speler vervangt. Volgens geruchten vervangen Medivh en Alleria respectievelijk de Mage- en Hunter-klasse.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties