Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hearthstone beschikbaar voor Android-tablets

Inclusief uitbreiding Goblins vs. Gnomes.

Hearthstone: Heroes of Warcraft wordt de komende dagen uitgerold naar de Android-tablets. De app is via Google Play te downloaden.

Blizzard's free-to-play kaartspel wordt eerst in Australië, Canada en Nieuw-Zeeland uitgebracht. Daarna komen andere delen van de wereld aan de beurt, waaronder Europa.

Om Hearthstone: Heroes of Warcraft te kunnen spelen, is minimaal 1 GB werkgeheugen en Android 4.0 of een nieuwere versie vereist. De app is in eerste instantie via Google Play te downloaden, maar is ook binnenkort via Amazon Appstore verkrijgbaar.

Bij de Android-versie zit tevens de uitbreiding Goblins vs. Gnomes die 120 nieuwe kaarten aan de game toevoegt. Daarnaast krijg je een gratis pakket Classic Cards. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een van de verschillende modi spelen.

Het kaartspel is sinds maart verkrijgbaar voor de pc en Mac, en sinds augustus ook voor de iPad en Windows-tablets. Hearthstone: Heroes of Warcraft is twintig miljoen keer gedownload en komt in 2015 ook naar de iPhone- en Android smartphones.

Over de auteur

Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties