Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

HD-remakes van MGS, ZoE op komst

Verschijnen ook digitaal.

Konami heeft aangekondigd dat er HD-collectie komt van de geliefde Kojima-franchies Metal Gear Solid en Zone of the Enders. In de Metal Gear Solid Collection zullen we MGS2: Sons of Liberty, MGS3: Snake Eater en MGS: Peace Walker aantreffen. Bij Metal Gear Solid 3: Snake Eater zou het gaan om de Substance-versie, die een verbeterde camera en besturing heeft in vergelijking met de vanilla-Snake Eater. De Zone of the Enders Collection bevat HD-versies van Zone of the Enders en Zone of the Enders: The 2nd Runners, die beide eerder verschenen voor de PS2.

De Collections zullen zowel op de PS3 als op de Xbox360 verschijnen. De MGS-collection staat gepland voor november terwijl fans van Zone of the Enders moeten wachten tot 2012. Ook zul je deze HD-remakes niet enkel in de winkelrekken vinden maar zullen ze ook digitaal te koop zijn.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties