Skip to main content

HD-remakes Splinter Cell op komst

Het gaat om de eerste drie delen.

Yves Guillemot, de grote baas bij Ubisoft, heeft net laten weten dat ze de eerste drie delen binnen hun Splinter Cell reeks zullen heruitbrengen in de vorm van een HD-remake.

Het platform waarvoor de heruitgave zal verschijnen ontbreekt voorlopig nog, alsook een mogelijk release datum voor de remakes van Splinter Cell, Pandora Tomorrow en Chaos Theory.

Ubisoft lijkt helemaal op dreef te zijn wanneer het aankomt op het opgraven van hun klassiekers. Zo kun je vanaf vandaag de HD-remake van Prince of Persia: The Sands of Time downloaden via PSN, terwijl eind deze week de originele trilogie rond de Perzische prins op één Blu-ray disc te koop zal zijn in de winkelrekken. De compilatie heeft de drie oorspronkelijke titels aan boord, compleet met high definition graphics en 3D-comptabiliteit.

Volgend jaar zal Ubisoft - om het feest compleet te maken - ook een HD-remake van Beyond Good & Evil uitbrengen via PSN en XBLA. Nu alleen nog een opgepoetste heruitgave van de Rayman games, en Ubisoft is on fire!

Read this next