Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

HD-release voor Devil May Cry trilogie?

Eerste 3 DMC-games in november naar PS3.

Een Spaanse winkelketen, met name XtraLife.es, heeft op haar website laten weten dat de 'Devil May Cry 10th Anniversary Edition' eraan zit te komen.

Dit zou volgens de website een bundel worden waarin de eerste drie delen van Devil May Cry op één disc te vinden zijn, hoogstwaarschijnlijk uitgerust met sprankelende HD-graphics.

Uitgever Capcom heeft dit nieuws nog steeds niet weten te bevestigen, maar het feit dat de reeks rond demonenjager Dante in 2011 tien jaar zal bestaan doet ons geloven dat een heruitgave niet erg vergezocht is.

De Spaanse online shop laat weten dat de Devil May Cry 10th Anniversary Edition vanaf 30 november in de winkelrekken te vinden zal zijn, en dat exclusief voor de PlayStation 3. Alweer niet zo heel verwonderlijk, want de eerste drie Devil May Cry games kwamen stuk voor stuk exclusief voor de PS2 uit.

Devil May Cry 4 verscheen dan weer voor de PS3, X360 als PC, en kreeg te maken met verdeelde meningen. Volgend jaar mogen we een reboot van de reeks verwachten in de vorm van DmC, gemaakt door het team dat ons dit jaar nog Enslaved bracht.

De aankondigingstrailer van DmC, de aankomende reboot van Devil May Cry.
Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties