Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Harry Potter: Wizards Unite releasedatum onthuld

Avada-één, Kedavra-twee.

Ontwikkelaar Niantic maakt de releasedatum van Harry Potter: Wizards Unite bekend. Vanaf 21 juni is de game beschikbaar in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk voor Android en iOS. Het is nog niet duidelijk vanaf wanneer de game naar België en Nederland komt.

De komende maanden stelt Niantic de game geleidelijk aan beschikbaar in de rest van de wereld. Deze zomer vindt er een eerste grote evenement plaats, dus mogelijk is de game tegen dan ook bij ons speelbaar.

Net zoals Pokémon Go is Harry Potter: Wizards Unite een AR-game. Via je smartphone ontmoet je allerlei figuren en wezens uit het Harry Potter-universum door de echte wereld te verkennen. Op onze site lees je alle Harry Potter: Wizards Unite info.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties