Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Handelsmerk Fallout: Shadow of Boston vastgelegd

UPDATE: Bethesda zegt dat het nep is.

UPDATE: Uitgever Bethesda meldt op Twitter dat de handelsnaam 'nep' is en niet vanuit het kantoor van het bedrijf komt. Hiermee zijn de beweringen over een eventueel nieuwe Fall Out-game van tafel.

ORIGINEEL: In Duitsland is de handelsnaam Fallout: Shadow of Boston geregistreerd door Bethesda.

Op de website van het Duits Bureau voor Patenten en Merken is te zien dat de Fallout-studio op 25 oktober 2014 de handelsnaam heeft vastgelegd. Fallout: Shadow of Boston staat geregistreerd onder de categorieën 'game discs', 'downloadable computer game programs' en 'computer games programs downloaded via the internet'.

Daarnaast is ook de categorie 'auditioning for tv game shows' geregistreerd. Dit zou kunnen wijzen op een mogelijke televisieserie van de gameserie.

Eerder dit jaar waren er al geruchten over Fallout: Shadows of Boston. Deze titel verscheen toen op IMDb, maar de pagina is toen snel verwijderd. Hierop was onder meer te lezen dat de film voor 2017 gepland stond en er een rol was voor Hellboy-acteur Ron Perlman.

Er zijn inmiddels alweer wat jaren verstreken sinds de laatste games uit de serie. Fallout 3 dateert uit 2008, terwijl de standalone Fallout: New Vegas in 2010 uitkwam.

Over de auteur

Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties