Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Wars spelers verliezen Player Stats

Oorzaak: een verhuis naar Halo Waypoint.

Microsoft heeft aangekondigd dat het de website voor Halo Wars zal sluiten en de online player stats zal wissen.

Deze actie zal ondernomen worden zodat het kan blijven leven onder Halo Waypoint. Het zal gebeuren op 15 december.

"In een poging om de Halo Wars community een levendige, actieve en goed gemodereerde set forums te bieden voor discussie, zullen we binnenkort de Halo Wars forums overplaatsen naar de Halo Waypoints forums," zei een moderator op de Halo Wars forums.

"Hoewel ik weet dat sommigen onder jullie dit zullen zien als slecht nieuws, is dit niet het geval: Halo Waypoint, in tegenstelling tot HaloWars.com, wordt dagelijks geüpdatet door bs angel en de rest van het community team. Daarnaast zullen de forums volledig gemodereerd worden, zodat het een stuk minder chaotisch zal zijn dan deze plek soms wel eens durft zijn."

Een vijfde titel update zal ook beschikbaar worden voor de RTS die de "Theater problemen zal fixen die sommige spelers tegenhouden om sommige tussenfilmpjes te bekijken" en ook "backend werk" wanneer de overplaatsing naar Waypoint gebeurt.

Halo Wars werd uitgebracht in 2009 voor de Xbox 360, het was een RTS spin-off van de Halo reeks, gemaakt door Ensemble Studios voor het de deuren sloot.

Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties