Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Wars 2 open multiplayer beta volgende week te spelen

Alleen voor de Xbox One.

Op de Italiaanse Xbox Store is vroegtijdig het nieuws geplaatst dat Halo Wars 2 volgende week een open multiplayer bèta krijgt. De testfase loopt van maandag 13 juni tot en met vrijdag 20 juni.

Maandag 13 juni is ook de dag dat Microsoft zijn E3 persconferentie geeft. De verwachting is dat de Halo Wars 2 bèta daar wordt aangekondigd. Er is geen melding gemaakt van een bèta voor Windows 10-gebruikers.

Vorig jaar is Halo Wars 2 officieel aangekondigd. Het origineel uit 2009 werd ontwikkeld door Ensemble Studios. Het vervolg wordt door Creative Assembly gemaakt, bekend van de Total War-reeks.

Halo Wars 2 komt eind dit jaar uit voor pc's met Windows 10 en de Xbox One. Een exacte releasedatum is niet bekendgemaakt.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Halo Wars 2

Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties