Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo tv-serie krijgt eerste volwaardige trailer

Uitstel is dan toch geen afstel.

Tijdens de Game Awards is een eerste volwaardige trailer voor de aankomende Halo tv-serie getoond. Die is ergens in het eerste kwartaal van 2022 te bekijken via streamingdienst Paramount Plus. Het eerste seizoen van de serie bevat negen afleveringen.

De Halo tv-serie heeft een woelige geschiedenis achter de rug. De serie is al acht jaar in ontwikkeling en kende heel wat problemen. Het lijkt er op dat de release nu toch wel heel dichtbij is. Net zoals in de game staat master Chief centraal, dit keer vertolkt door Pablo Schreiber. Natascha McElhone speelt de rol van Dr. Catherine Elizabeth Halsey.

Bekijk op YouTube

De tv-serie sluit mooi aan bij de recente release van Halo Infinite. Die game kampt momenteel wel nog met de nodige problemen. Zo waarschuwt 343 Industries om voorlopig geen Quick Resume te gebruiken in de Halo Infinite campaign.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties