Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo: The Master Chief Collection krijgt binnenkort nieuwe patch

Matchmaking wordt wederom aangepakt.

Ontwikkelaar 343 Industries laat weten dat Halo: The Master Chief Collection binnenkort een nieuwe patch krijgt. De update pakt onder andere matchmaking aan.

De volledige inhoud van de patch lees je op de Halo Waypoint-blog. Naast matchmaking worden ook de campagnes van verschillende Halo-games in The Master Chief Collection aangepakt. De update belooft ook de stabiliteit van de game te verbeteren.

Halo: The Master Chief Collection wordt al sinds de release geplaagd door problemen. Vooral de verschillende multiplayer-modi die de collectie rijk is blijken lastig om goed werkende te krijgen. De game heeft ondertussen al meerdere patches ontvangen.

Als compensatie voor dit leed heeft uitgever Microsoft spelers van The Master Chief Collection een gratis maand Xbox Live en een gratis downloadversie van Halo 3: ODST aangeboden.

Halo: The Master Chief Collection is sinds 11 november 2014 exclusief verkrijgbaar voor de Xbox One. De collectie bestaat uit remasters van Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 en Halo 4.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties