Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Infinite technical preview dit weekend beschikbaar voor alle Xbox Insiders

Breidt technical preview-periode uit.

Alle Xbox Insiders kunnen dit weekend aan de slag gaan met de Halo Infinite Multiplayer technical preview. Dat kondigt ontwikkelaar 343 Industries aan via Twitter.

De Halo Infinite Multiplayer technical preview start op vrijdag 1 oktober en eindigt op zondag 3 oktober. Wie wil deelnemen, opent op 1 oktober de Xbox Insider app, downloadt daar de Halo Infinite client en de game. Spelers die afgelopen weekend de game testten en de Halo Infinite client al hebben gedownload, kunnen de game dit weekend via diezelfde client installeren.

Deelnemers gaan dit weekend aan de slag met de Social Arena, Bot Arena en three-mode rotation in Fragmentation. Daarnaast krijg je ook toegang tot de Training Mode, Weapon Drills, customisation, de battle pass en de populaire en klassieke Halo-mode Big Team Battle.

Halo Infinite komt in december 2021 uit en dan wordt de Halo Infinite multiplayer free-to-play.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties