Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Infinite speelbaar in co-op dankzij glitch

Niet aan te raden.

Twitteraar Nobleactual heeft een glitch ontdekt waarmee je Halo Infinite in lokale co-op kunt spelen. Omdat je mogelijk je gemaakte progressie verliest, raadt hij af om de glitch te gebruiken. Wie die methode toch eens wilt testen, doet dit op eigen risico.

Daarvoor moet je eerst overschakelen naar de offline mode van Halo Infinite. Vervolgens sluit je een tweede Xbox Series X/S-controller aan en log je in op je Xbox-account.

Daarna start de eerste speler de campaign mode met de eerste controller, duwt op start en gaat uit het menu. Vervolgens drukt de speler met de tweede controller op de startknop en voegt zich zo bij het team.

Wie dat allemaal heeft gedaan, merkt al snel dat de coöperatieve mode nog kampt met enkele problemen. Zo heeft de tweede speler geen HUD, werken de Forward Operating Bases niet en is progressie maken in de campaign niet mogelijk.

Wie de officiële versie van deze mode wilt testen, moet wachten tot volgend jaar. Joseph Staten van ontwikkelaar 343 Industries onthulde namelijk eerder dat de Halo Infinite campaign pas ten vroegste in mei 2022 co-op krijgt. In gerelateerd nieuws ontdek je dat de ontwikkelaar de Halo Infinite Quick Resume-problemen op Xbox Series X/S heeft verholpen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties