Skip to main content

Halo Infinite speelbaar in co-op dankzij glitch

Niet aan te raden.

Twitteraar Nobleactual heeft een glitch ontdekt waarmee je Halo Infinite in lokale co-op kunt spelen. Omdat je mogelijk je gemaakte progressie verliest, raadt hij af om de glitch te gebruiken. Wie die methode toch eens wilt testen, doet dit op eigen risico.

Daarvoor moet je eerst overschakelen naar de offline mode van Halo Infinite. Vervolgens sluit je een tweede Xbox Series X/S-controller aan en log je in op je Xbox-account.

Daarna start de eerste speler de campaign mode met de eerste controller, duwt op start en gaat uit het menu. Vervolgens drukt de speler met de tweede controller op de startknop en voegt zich zo bij het team.

Wie dat allemaal heeft gedaan, merkt al snel dat de coöperatieve mode nog kampt met enkele problemen. Zo heeft de tweede speler geen HUD, werken de Forward Operating Bases niet en is progressie maken in de campaign niet mogelijk.

Wie de officiële versie van deze mode wilt testen, moet wachten tot volgend jaar. Joseph Staten van ontwikkelaar 343 Industries onthulde namelijk eerder dat de Halo Infinite campaign pas ten vroegste in mei 2022 co-op krijgt. In gerelateerd nieuws ontdek je dat de ontwikkelaar de Halo Infinite Quick Resume-problemen op Xbox Series X/S heeft verholpen.

Read this next