Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Infinite Quick Resume problemen verholpen op Xbox Series X/S

Dat was Quick.

Ontwikkelaar 343 Industries laat weten dat er nu een Halo Infinite hotfix voor Xbox Series X/S beschikbaar is die de problemen met Quick Resume oplost.

Spelers die vorige week de Quick Resume-functie gebruikten, ontdekten dat de verkregen cosmetische voorwerpen in de Halo Infinite campaign niet automatisch werden overgedragen naar de Halo Infinite-multiplayer vanwege connectieproblemen.

Dat probleem kwam al snel aan de oren van de ontwikkelaar en daarom raadde 343 Industries voorlopig af om de Quick Resume-functie in de Halo Infinite campaign te gebruiken.

De nieuwe hotfix lost dat probleem op. De connectie is volgens 343 Industries nu veel stabieler en je zou dus ook geen verbindingsproblemen meer mogen merken na het gebruik van Quick Resume. De hotfix is ongeveer 1 GB groot en naast verbindingsproblemen lost hij ook problemen op die te maken hebben met de campaign en de Achievements.

In gerelateerd nieuws laat 343 Industries weten dat Halo Infinite nog dit jaar nieuwe playlists krijgt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties